Laatste Games

The Outer Worlds

The Outer Worlds

Welcome op Halcyon

Verken een futuristische interpretatie van de uiterste hoeken van het heelal in een stijlvol RPG-avontuur in first person.

  • Verschijningsdatum:25/10/2019
  • Genre: Roleplaying-game / Actie
  • Uitgever: Private Division
  • Ontwikkelaar: Obsidian Entertainment

Gameoverzicht

Knal, onderhandel en baan je een weg door de meest afgelegen kolonie van het heelal. 

The Outer Worlds is een single-player sci-fi RPG van de ontwikkelaar van Pillars of Eternity en Fallout: New Vegas.

Je bent verloren geraakt aan boord van een kolonieschip op weg naar de grenzen van het heelal. Tientallen jaren later word je weer wakker en beland je midden in een diep complot dat een bedreiging vormt voor de afgelegen Halcyon-kolonie.

Verken de uiterste gebieden van de ruimte en ontmoet verschillende facties die allemaal op macht uit zijn. Ontwikkel je personage en maak keuzes die het verhaal beïnvloeden.

In de zakelijke balans van de kolonie, ben jij een variabele die niet welkom is. 

Hoofdkenmerken

The Outer Worlds

Maak je eigen avontuur

Zoals we van Obsidian gewend zijn, kun je ook hier volledig zelf bepalen hoe je The Outer Worlds aanpakt. Keuzes beïnvloeden de ontwikkeling van het verhaal, je personage, de verhalen van je reisgenoten en de scenario’s voor het einde van het spel.

The Outer Worlds

Maak van je gebreken je sterke punten

Een overtuigende held wordt evenveel getekend door zwakke punten als door sterke punten. The Outer Worlds houdt je voortgang bij en herkent punten waarop je achterblijft. Tijdens het spelen krijg je vervolgens de kans om deze gebreken aan je personage toe te voegen, in ruil voor unieke voordelen.

The Outer Worlds

Word een leider voor je reisgenoten

Tijdens je reis door de meest afgelegen kolonie krijg je te maken met meerdere personages die zich bij jou willen aansluiten. Deze metgezellen beschikken allemaal over unieke vaardigheden en hebben hun eigen missies, motivaties en idealen. Aan jou de taak om ze te helpen die doelen te bereiken, of om ze voor jouw eigen doeleinden in te zetten.

The Outer Worlds

Ontdek de zakelijke kolonie

Verken de geheimen van de zakelijke kolonie Halcyon. Hier wordt alles strikt in de gaten gehouden door een zakelijk bestuur. Verzamel je team, ga aan boord van je schip en verken nederzettingen, ruimtestations en andere fascinerende locaties op Halcyon.

Delen aub.

Wat je misschien ook leuk vind ?

Geef een reactie