Laatste Games

The Sinking City

The-Sinking-City-Title

Zoek de waarheid terwijl je een half-overstroomde open wereld verkent in dit onderzoekende avontuur geïnspireerd op het werk van H.P. Lovecraft.

Releasedatum: Nu uit
Ontwikkelaar: Frogwares
Genre: Adventure / Horror
Uitgever: Bigben

The Sinking City - Launch Trailer | PS4

WEKEL IN INSANITY

Ervaar geestverruimende kosmische horror in een avontuurlijk geïnspireerd onderzoeksavontuur in een half overstroomde stedelijke open wereld.

The Sinking City - Investigative Adventure Game Set In An Open World - Screenshot
Ontwikkeld door Frogwares, de bekroonde studio die beroemd is om de Sherlock Holmes-serie, The Sinking City is een avonturen- en onderzoeksspel in een open wereld geïnspireerd op het werk van H.P. Lovecraft, de meester van horror. Stap in de schoenen van een onderzoeker uit de jaren 1920, een gefolterde waarheidszoeker die is opgezogen in een avontuur dat zijn persoonlijke doelen en overtuigingen te boven gaat. Gevangen in een stad geteisterd door een bovennatuurlijke overstroming, verken je een stedelijke open wereld, infiltreer je in de heimelijke samenleving en onderzoek je zaken die je gezond verstand op de proef stellen met het doel om te besparen wat kan zijn, en het belangrijkst, jezelf.

Onwetendheid is een gelukzaligheid waar sommigen niet tevreden mee kunnen zijn.

In het midden van de Roaring Twenties, aan de oostkust van de Verenigde Staten, wordt de half verzonken stad Oakmont gegrepen door bovennatuurlijke krachten. U bent Charles W. Reed, een privédetective, die de waarheid blootlegt van wat de stad bezat en de geesten van haar inwoners … en die van u heeft bedorven.

The Sinking City - Boat Screenshot
Een uitgestrekte stad om te voet, per boot en in een duikpak te verkennen De stad Oakmont, een handelshaven ooit bekend om zijn lucratieve smokkelactiviteiten, staat nu afgezonderd van de rest van de wereld. In deze plaats van verval en bijgeloof, zul je te maken krijgen met de droesem van de mensheid, aanwijzingen volgen die je nog nooit had gevonden en een kosmische horror onthullen die de wereld zelf bedreigt.
The Sinking City - Dialogue Investigation Screenshot
De evolutie van het onderzoeksspel Er is meer dan één waarheid. Maak uw eigen conclusies op basis van de aanwijzingen en getuigenissen die u tijdens uw onderzoek verzamelt. Elk geval kan op verschillende manieren worden opgelost, met verschillende eindes afhankelijk van je acties. Overtuiging, stealth of brute kracht? Hoe dan ook, je zult de gevolgen van je keuzes onder ogen moeten zien.

Ga de dood tegemoet en loop de grens tussen gezond verstand en waanzin.

Vecht je een weg naar de waarheid in een vijandige stad die je dood, gek of beide wil. Als nieuwkomer zullen de inwoners ervoor zorgen dat je duur betaalt voor elke fout.
En dan is er de zondvloed, die geestelijke schepselen naar de oppervlakte bracht. Ben je klaar voor de uitdaging?

Delen aub.

Wat je misschien ook leuk vind ?

Geef een reactie