Laatste Games

Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint

Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint

Word een Ghost

Neem het op tegen de lastigste vijanden tot nu toe in een prachtige maar vijandige open wereld

  • Verschijningsdatum:04/10/2019
  • Genre: Actie / Avontuur / First Person Shooter
  • Uitgever: Ubisoft
  • Ontwikkelaar: Ubisoft Paris / Bucharest / Montpellier / Bordeaux / Odessa / Kiev / Belgrade / Milan

Game-overzicht

Ghost Recon Breakpoint | Gameplay Walkthrough | PS4

Deze keer is er geen briefing

Welkom bij Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint: een diepgaande, meeslepende tactische shooter die zich afspeelt in een gigantische open sandbox-wereld.

Word een Ghost, een elite-militair van de US Special Operations Forces, en vecht om te overleven. Je bent verdwaald op het mysterieuze eiland Auroa. Gewond, zonder hulp en op de vlucht voor ex-Ghosts moet je vechten om te overleven. Kies de juiste bondgenoten en beslis hoe je meedogenloze vijandelijke troepen uitschakelt.

Test je survivalskills alleen of met vier vrienden in zowel de campagne-modus als in intense online 4v4-wedstrijden.

Belangrijkste kenmerken

Verken een verraderlijk archipel

Verken het land, het water en het luchtruim van Auroa, de thuisbasis van de Silicon Valley-gigant Skell Technology. Ontdek elk hoekje en gaatje van een mysterieus eiland waar je zowel architectonisch geavanceerde gebouwen als wilde, ongetemde natuur vindt. Van besneeuwde bergtoppen tot diepe moerassen, je komt alle soorten terrein tegen. 

Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint

Versla een dodelijke vijand uit je verleden

De Wolves zijn een dodelijke ex-eenheid van het Amerikaanse leger en ze beschikken over de meest effectieve wapens om je uit te schakelen. Bovendien waren ze vroeger net als jij – ze hebben dezelfde training gehad en dezelfde ervaring opgedaan. De Wolves hebben Auroa overgenomen en hebben nu de controle over de belangrijkste hulpbronnen op het eiland: de drones. Hun leider is een van je vroegere strijdmakkers, Colonel Cole D. Walker, en jij moet hem verslaan.

Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint

Personaliseer je Ghost

Maak je eigen personage en kies uit duizenden combinaties om de perfecte Ghost te creëren. Verzamel materialen uit de omgeving, maak en upgrade je wapens en personaliseer je uitrusting om je Ghost aan te passen aan jouw speelstijl. Bij Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint draait alles om keuze.

Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint

Vorm een team met je vrienden

Werk samen met je vrienden en beleef de game samen, van de verhaalmodus tot PvP. Ontdek na het uitspelen van de verhaalmodus nog talloze andere mogelijkheden, inclusief raids met vier spelers. Hoe je ook speelt, in Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint speel je altijd hetzelfde personage: dezelfde aanpassingen, dezelfde vaardigheden en dezelfde wapens. 

Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint

Delen aub.

Wat je misschien ook leuk vind ?

Geef een reactie