Laatste Games

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege

Gereed, operator?

Stort je in explosieve 5-tegen-5 FPS-actie met een van de vele gespecialiseerde operators. Allemaal hebben ze slimme gadgets die je aan de overwinning kunnen helpen. 

  • Verschijningsdatum: Nu verkrijgbaar
  • Genre: First Person Shooter
  • Uitgever: Ubisoft
  • Ontwikkelaar: Ubisoft Montreal

Overzicht

Kies uit tientallen gespecialiseerde operators en ga in kleine ruimtes bloedstollende vuurgevechten aan.

Betreed de uiterst gespecialiseerde wereld van tactische responseenheden in een FPS van ontwikkelaar Ubisoft Montreal die blijft groeien en zich vooral richt op multiplayer. 

Rainbow Six Siege bouwt verder op het succes van de langlopende serie tactische shooters. De gevechtsdynamiek is echter enorm verbeterd met grotendeels vernietigbare omgevingen en een groeiende selectie operators uit de hele wereld. Ieder heeft z’n eigen unieke wapens, gadgets en vaardigheden. 

Stel je zenuwen op de proef in drie verschillende speltypen en op meer dan 20 grote kaarten van verschillende locaties, landen en scenario’s. Perfectioneer je speelstijl met je favoriete operators en ontgrendel nieuwe cosmetische items om ze persoonlijk te maken.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege | Free Weekend Trailer | PS4

Seizoensupdates

Gedurende het jaar brengt Ubisoft Montreal grote nieuwe updates uit die ‘Operations’ worden genoemd. Ze verbeteren niet alleen de online gameplay, maar voegen ook nieuwe kaarten toe die iedereen gratis kan spelen. Bovendien zijn er nieuwe Operators te ontgrendelen.

In dit nieuwe seizoen introduceert Phantom Sight twee gloednieuwe Operators, een Aanvaller en een Verdediger.

Nøkk is een Aanvaller, bewapend met een FMG-9 en SIX12-SD. Ze gebruikt haar geavanceerde HEL-aanwezigheidsreductie-gadget om geruisloos achter vijandelijke linies te komen, waarbij ze onzichtbaar is voor camera’s en drones.

Warden gebruikt zijn perceptie-smartbril om zijn zicht te verbeteren. Daardoor kan hij goed blijven zien in rook en is hij immuun voor flitsen. Dankzij zijn M590A1 en MPX is hij een krachtige Verdediger, anker en toegangsafsluiter.

Naast het ontvangen deze twee nieuwe Rainbow-rekruten, kunnen spelers de vernieuwde kaart van Kafe verkennen, die grote veranderingen heeft ondergaan om de ruimte te openen en de gameplay afwisselender te maken. De begane grond is opnieuw ontworpen, er zijn nieuwe Bomlocaties verschenen op de eerste verdieping, en veel andere updates verbeteren de herspeelbaarheid en gameplay-mogelijkheden.

MAAK KENNIS MET DE TOEVOEGINGEN VAN DIT SEIZOEN

Nieuwe operators

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege

Nøkk

Geconcentreerd en gedreven. Nøkk gebruikt haar training voor speciale operaties om te infiltreren, informatie te verzamelen en haar tegenstanders te verslaan. Als lid van het Jægerkorpset boezemt ze iedereen die het tegen haar wil opnemen angst in.

Bovendien is ze enorm loyaal en geeft ze het goede voorbeeld, zodat ze haar collega’s inspireert. Haar gadget is de kers op de taart bij deze al zeer gevaarlijke agent. De HEL, die ze samen met speciaal agent Grace “Dokkaebi” Nam heeft verbeterd, maakt van Nøkk niets minder dan een geest en laat haar tegenstanders in het duister tasten.

Nøkk sluit zich aan bij het Aanvallers-team tijdens operatie Phantom Sight.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege

Warden

Voorbereiding en improvisatie gaan normaal gesproken niet samen, maar op een of andere manier passen beide werkwijzen goed bij Collinn “Warden” McKinley. Hij komt uit de staat Kentucky, en maakte carrière als marinier voordat hij zijn roeping vond als beveiligingsagent bij de geheime dienst.

Zijn gadget, de perceptie-smartbril, versterkt zijn aangeboren talent: dingen waarnemen die anderen niet zien, en daardoor in elke soort situatie een beslissend voordeel hebben. Zonder de bril zou hij net zo getalenteerd zijn, maar als hij hem draagt, is er niets wat hij niet aankan.

Warden sluit zich aan bij het Verdedigers-team tijdens operatie Phantom Sight. 

Speltypen

Neem het op tegen de wereld in tactische en intense 5-tegen-5 multiplayer-matches, sla de handen ineen om de vijand te verslaan in PvE of werk aan je skills in offline scenario’s.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege

Situations

Onderga intensieve training in tactische militaire oefeningen en verdien Renown als je laat zien dat je goed presteert onder druk. 

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege

Competitieve multiplayer

Red gijzelaars, stel belangrijke locaties veilig of ontmantel gevaarlijke explosieven in spannende 5-tegen-5 matches tussen een rood en een blauw team.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege

Terrorist Hunt

Speel samen met vrienden coöperatieve PvE-missies. Ontmantel bommen, schakel vijanden uit of bescherm iets belangrijks op verschillende kaarten.

Kies je operator

Maak een keuze uit een alsmaar groeiende selectie van meer dan 40 gespecialiseerde operators van de beste responseenheden ter wereld. Elke operator beschikt over unieke vaardigheden en wapens, plus allerlei outfits om het uiterlijk aan te passen.

Elk seizoen worden er weer nieuwe operators toegevoegd door het team van Ubisoft Montreal, compleet met nieuwe gadgets en nieuwe gameplay om de multiplayergevechten fris te houden. Ontgrendel de operators met je voortgang in de game of R6 Credits die je rechtstreeks bij PlayStation Store kunt kopen.

Verkrijgbaar bij PlayStation Store

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege – Deluxe Edition
De complete basisgame en alle acht extra operators uit jaar 1.Kopen bij PlayStation Store

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege – Gold Edition
Bevat alle content van de Deluxe Edition, de Year 4 Pass, exclusieve hoofddeksels en uniformen, en 600 R6 Credits.Kopen bij PlayStation Store

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege – Ultimate Edition
Bevat alle content van de Gold Edition en de Legacy Operator Bundle die bestaat uit alle 24 operators uit de jaren 1, 2 en 3.Kopen bij PlayStation Store

R6 CREDITS

Breid je operatie uit

Koop een bundel R6 Credits en koop de nieuwste operators, nieuwe uniformen, wapenskins, Charms en nog veel meer in de ingame-winkel van Rainbow Six Siege.

Image result for rainbow six siege R6 CREDITS

Screenshots van Rainbow six

Delen aub.

Wat je misschien ook leuk vind ?

Geef een reactie