Laatste Games

Tom Clancy’s The Division 2

Tom Clancy's The Division 2
  • Verschijningsdatum: Nu verkrijgbaar
  • Genre: Actie / Shooter
  • Uitgever: Ubisoft
  • Ontwikkelaar: Massive Studio / Ubisoft

Marcheer naar de hoofdstad

Vecht mee met The Division om te voorkomen dat de best verdedigde stad op aarde instort.

Game-overzicht

De pandemie heeft zich verspreid en The Division moet zich aanpassen

Tom Clancy's The Division 2 | Launch Trailer | PS4

In Tom Clancy’s The Division 2, de opvolger van de bekroonde open-wereldactiekraker uit 2016, maak je kennis met Washington, DC, de best verdedigde stad ter wereld, waar je moet voorkomen dat het hele land instort.

Als ervaren The Division-agent moet je samenwerken met je team om de pandemische uitbraak tegen te houden die zeven maanden geleden huishield in Manhattan en nu de hoofdstad van Amerika bedreigt.

Net als Tom Clancy’s The Division is Tom Clancy’s The Division 2 ontwikkeld door Ubisoft Massive. De online, open-wereldactieshooter met RPG-elementen is verplaatst naar een nieuwe setting met beroemde locaties en authentieke details.

Belangrijkste features

Tom Clancy's The Division 2

Een beroemde nieuwe locatie

Verken een levende, open wereld vol verschillende omgevingen, van overstroomde woonwijken tot verlaten, historische gebouwen, tijdens een van de heetste zomers ooit. De stad wordt overspoeld door vijandelijke facties die elk proberen de hoofdstad in handen te krijgen. Het is aan jou om de stad te bevrijden en de restanten van de samenleving te beschermen.

Tom Clancy's The Division 2

Een dynamische, levende wereld

De facties gaan elkaar te lijf in de verwoeste hoofdstad en strijden om de heerschappij over grondstoffen en locaties. Hun wanhoop katalyseert het conflict, waardoor er confrontaties ontstaan tussen vijandelijke  én bevriende facties, burgers en The Division zelf.

Tom Clancy's The Division 2

Een gevecht zonder eind

Werk samen met de burgers die vastzitten in de stad om ze te beschermen. Als dank helpen ze jou met voorraden en assistentie, zodat je een thuisbasis kunt opbouwen. Op die manier hebben de mensen en de wereld om je heen een grotere connectie met je gameplay-ervaring.

Delen aub.

Wat je misschien ook leuk vind ?

Geef een reactie