Laatste nieuws

Vier het Champions Weekend met PlayStation

Uw gids om het maximale uit de drie dagen van ongelooflijke voetbal voor de boeg te halen, inclusief de PlayStation F.C Final

3 dagen, 3 finales. Er wacht 72 uur ongelooflijk voetbal op de komende dagen: de finale van de UEFA Champions League op zaterdag wordt voorafgegaan door de finales van de eChampions League op vrijdag en de PlayStation F.C Finale op zondag.

Als officiële partner van de UEFA Champions League, hier is onze gids over alles wat je moet weten om je klaar te maken voor het grootste voetbalweekend van het jaar.

FIFA 19 | UEFA eChampions League Manchester Playoff Highlights | PS4

De beste PS4-spelers zullen botsen op het FIFA 19-veld tijdens de inauguratie die dit spectaculaire driedaagse evenement opent. Start de Twitch-app op TV & Video op je PS4 en zoek op EA Sports ‘Twitch-kanaal vanaf 12:00 uur BST / 1 uur CEST deze vrijdag om te zien wie de PS4-Europese kampioenen zullen worden als de eChampions League Finale begint in Madrid, Spanje. Koppel je EA- en Twitch-accounts vóór het evenement en je maakt kans op een unieke PlayStation-kit en andere FUT-drops tijdens de uitzending.

Finale UEFA Champions League | Zaterdag 1 juni

Playstation Champions Weekend

De actie gaat door op zaterdag als Liverpool het moet opnemen tegen Tottenham Hotspur voor de glorie van de UEFA Champions League, gespeeld in het Estadio Metropolitano in Madrid en live gestreamd op je PS4! Mis geen enkele sectie van de actie met de beste stoel in huis, want de wedstrijd begint om 20.00 uur BST / 21.00 uur CEST. De onderstaande regio’s kunnen ook de finale in tv en video bekijken op je PS4!
VK: BT Sport-app
Frankrijk: RMC-app
Italië: Nu tv-app
Duitsland, Canada: DAZN-app
Nordics (exclusief Finland): Viaplay-app

PlayStation F.C Final | Zondag 2 juni

Introducing the PlayStation F.C. Final | Andrea Pirlo vs Yaya Touré

Om 10.30 uur BST / 11.30 uur CEST brengen de inaugurele PlayStation F.C Final-streams live op het Europese YouTube-kanaal van PlayStation! Het Estadio Metropolitano wordt het slagveld als twee teams van makers van voetbalcontent en pictogrammen van de UEFA Champions League – waaronder Yaya Touré en Andrea Pirlo – het opnemen tegen een 11v11 voetbalwedstrijd in het Estadio Metropolitano in Madrid – slechts één dag na de UEFA Champions League Finale. Word je enthousiast over de PlayStation F.C. All-Stars of de PlayStation F.C. Ultieme 11? Bekijk de volledige opstelling en ontdek hier meer over de wedstrijd. Je bent nu helemaal klaar voor drie geweldige voetbaldagen voor de boeg!

Delen aub.

Wat je misschien ook leuk vind ?

Geef een reactie