Laatste nieuws

Voicechatgroep tot 16 personen op PS4

De partyfunctie op de PlayStation 4 wordt mogelijk uitgebreid, waardoor meer mensen tegelijk met elkaar kunnen voicechatten tijdens het gamen. In een blog kondigt Sony een nieuwe test aan voor grotere voicechatgroepen op de PlayStation 4.

Via deze functie kunnen gamers met elkaar praten om beter te kunnen samenwerken tijdens het spelen van games. Op dit moment ondersteunt deze partyfunctie groepsgesprekken met maximaal acht mensen en Sony wil dit nu uitbreiden naar zestien.

Mening van gebruikers

Een geselecteerd aantal PlayStation 4-bezitters zal uitgenodigd worden om deel te nemen aan de test. Zij kunnen vrienden uitnodigen om met hen mee te chatten, zodat ze de nieuwe functie kunnen testen en hun mening erover kunnen geven. Tot nu toe zijn de reacties erg wisselend. De ene gebruiker vindt het fantastisch terwijl de ander er minder over te spreken is. Sommige gebruikers zeggen dat het met z’n achten al heel druk en luidruchtig is, laat staan met het dubbele aantal daarvan.

Op basis van de resultaten van deze test zal Sony bekijken of de PlayStation 4 functie daadwerkelijk voor iedereen beschikbaar wordt.

Delen aub.

Wat je misschien ook leuk vind ?

Geef een reactie