Laatste nieuws

Watch Dogs: Legion

Watch Dogs Legion

Bijna iedereen is een speelbaar personage in Watch Dogs: Legion, een vervolg op Londen dat binnenkort wordt uitgebracht op PS4

Watch Dogs Legion - E3 2019 World Premiere Trailer | PS4

Werven passanten naar uw doel en nemen de status van toezicht.

De gerenommeerde hackergroep DedSec keert terug wanneer Watch Dogs: Legion op 6 maart 2020 naar PlayStation 4 komt. In de nabije toekomst is Londen veranderd in een dystopie die wordt bestuurd door een corrupte privé-militaire onderneming, waar informatie koning is en de burgers allemaal tweede klasse.

Het is jouw missie om nieuwe leden voor je zaak te rekruteren en de surveillancestaat af te breken.

Vrijwel elk personage in Watch Dogs: Legion’s versie van Londen is een speelbare protagonist. Terwijl je je een weg banen door de straten van de open wereld van Londen, zul je ontdekken dat iedereen die je ziet verschillende attributen en vaardigheden heeft.

Een voorbijganger heeft misschien een talent voor gevechten; als je ze recruteert als Infiltrator, zullen ze geweldig zijn om de vijand van dichtbij te benaderen. Een andere kan een arts zijn, waardoor uw team een ​​algemene gezondheidsplezier heeft; breng ze in het team en je kunt zelfs de zwaarste ontmoetingen overleven.

Deze karaktereigenschappen worden niet willekeurig bepaald, maar zijn intrinsiek gebonden aan de achtergrond van elk personage.

Watch Dogs: Legion

Het is deze verscheidenheid aan statistieken en expertise die je ertoe aanzet personages uit heel Londen te werven, maar het is niet zo eenvoudig als ze naar ze toe te lopen en ze een lidmaatschapskaart te geven. Elk personage in Watch Dogs Legion heeft zijn eigen persoonlijke leven en routine.

De hacker die je achtervolgt, heeft misschien een geliefde in het ziekenhuis of is een enorme schuld aan een leenhaai verschuldigd.

Als lid van DedSec kun je het mainframe van het ziekenhuis hacken en de zorg voor het gezin van je hacker prioritiseren of een agressievere route nemen en de hacker in een donkere steeg ontmoeten en een bericht sturen met je vuisten.

Hoe dan ook, je hebt invloed op het leven en de dagelijkse routine van dat personage, en vroeg of laat zal die hacker DedSec als een bondgenoot zien en zich bij je team voegen. Hoe je ervoor kiest om ze daar te krijgen, is helemaal aan jou.

Watch Dogs: Legion

Je kunt per keer een team van maximaal 20 DedSec-leden verzamelen, hoewel de hele populatie er altijd is om je aan te werven.

Enforcers geven de voorkeur aan automatische geweren en kleverige bommen. Hackers controleren hun omgeving van veraf, vertrouwend op hun vertrouwde Spider Bot om toegang te krijgen tot moeilijk bereikbare plaatsen.

Infiltranten zijn dichtbij zijnde aanvallers met het vermogen zich korte tijd uit het zicht te hullen. Je kunt schakelen tussen personages om elk van deze verschillende klassen te gebruiken, allemaal terwijl je je medewerkers nivelleert en extra voordelen en aanpassingen verdient om het establishment te helpen sluiten.

Watch Dogs: Legion

Maar word niet onvoorzichtig. DedSec is misschien een wereldwijde entiteit geworden, maar dat betekent niet dat je onbeperkte middelen hebt. De wereld om je heen wordt gevaarlijker naarmate je conflicten escaleert. Blijf bij melee-aanvallen, gebruikmakend van het volledig herwerkte melee-systeem, en je agressors zullen hetzelfde doen.

Op het moment dat je een pistool tevoorschijn haalt, zullen je vijanden echter niet aarzelen om vuur terug te brengen. Als je tijdens de missie wordt neergeschoten, kun je je overgeven of blijven vechten.

Als je de eerste kiest, wordt je personage naar de gevangenis gestuurd en moet je als een ander DedSec-lid spelen om ze te redden. Als je ervoor kiest om te blijven vechten, kun je maar beter een goede foto maken, want een nieuw permadeath-systeem betekent dat als je het weer doet, die operateur voor niets uitkomt.

Keuze is de crux van elke actie in Watch Dogs: Legion. Wie je kiest om te rekruteren, hoe je omgaat met je missiedoelstellingen, welke delen van Londen je eerst bevrijdt – het is allemaal aan jou. Of je nu je onderdrukkers uit de schaduw weghaalt of ze face-to-face ontmoet, vuurwapens laaien, Londen is de jouwe om te verdedigen.

Gelukkig heb je een hele stad aan potentiële rekruten die wachten om lid te worden van je team wanneer Watch Dogs: Legion op 6 maart 2020 wordt gelanceerd. Blijf ons volgen voor meer informatie over Watch Dogs: Legion.

Delen aub.

Wat je misschien ook leuk vind ?

Geef een reactie