Laatste Games

Wolfenstein: Cyberpilot

Wolfenstein Cyberpilot

Verander de uitkomst van de oorlog

Beroof de nazi’s van een aantal zeer krachtige oorlogswapens en richt ze op de makers in een uniek avontuur voor PlayStation VR.

  • Verschijningsdatum:26/07/2019
  • Genre: Actie / Shooter
  • Uitgever: Bethesda Softworks
  • Ontwikkelaar: Arkane Studios / MachineGames

Game-overzicht

Bestuur een aantal van de dodelijkste machines van de nazi’s in virtual reality

In dit nieuwe, standalone avontuur in de langlopende Wolfenstein-serie reis je naar een schokkend alternatief Parijs uit 1980 en zet je je hackvaardigheden in voor de rebellengroeperingen die strijden om de nazi’s te verdrijven.

Je missie: het Franse verzet ondersteunen door de oorlogsmachines van de nazi’s over te nemen en hun ongelofelijke vuurkracht op het Reich los te laten. Ram, knal en brand je een weg door de ‘stad van de liefde’ en laat een spoor van verwoeste nazibolwerken achter.

Maak je klaar, Cyberpilot. Je bent nu een van ons.

Wolfenstein: Cyberpilot | E3 2018 Announce Trailer | PS VR

BEKIJK HET IN ACTIE

Screenshots

MEER UIT HET WOLFENSTEIN-UNIVERSUM

Verkrijgbaar in de PlayStation Store

Beleef alle missies van William B.J. Blazkowicz in drie indrukwekkende avonturen, die zich afspelen in een helse alternatieve versie van de 20e eeuw waarin de nazi’s de hele wereld hebben bezet.

Wolfenstein: The New Order
Wolfenstein: The New OrderHaal het zware geschut tevoorschijn en ga de strijd aan met de nazi’s in een alternatieve versie van Europa uit de jaren 60, waarin de Geallieerden de oorlog hebben verloren.
Wolfenstein: The Old Blood
Wolfenstein: The Old Blood
Deze game speelt zich 15 jaar voor Wolfenstein: The New Order af. Infiltreer Castle Wolfenstein op een geheime missie om belangrijke bevelhebbers van de nazi’s gevangen te nemen.
Wolfenstein II: The New Colossus
Wolfenstein II: The New Colossus
Ga de strijd aan in het door de nazi’s bezette Amerika terwijl B.J. samenwerkt met verzetsstrijders uit New York om de Verenigde Staten te heroveren.
playstation vr
PS VR Mega Pack
Er staan je ongelooflijke virtual reality-avonturen te wachten met de PS VR Mega Pack, dat bestaat uit de PS VR-headset, een PlayStation Camera en vijf games voor één fantastische prijs. Het pakket bevat de volgende games:

Delen aub.

Wat je misschien ook leuk vind ?

Geef een reactie