Laatste Games

Wolfenstein: Youngblood

Wolfenstein: Youngblood

PlayStation Plus vereist voor online gamen.

  • Verschijningsdatum:26/07/2019
  • Genre: First Person Shooter
  • Uitgever: Bethesda Softworks
  • Ontwikkelaar: MachineGames / Arkane Studios

Gameoverzicht

Maak een einde aan de nazibezetting in een nieuw verhaal

Het is 19 jaar na de gebeurtenissen van Wolfenstein II: The New Colossus en BJ verdwijnt na een missie in een door nazi’s bezet Parijs.

De tweelingdochters van BJ, Jess en Soph, moeten in actie komen om hun vader te redden. Hierbij komt de jarenlange training die ze van hun strijdlustige vader hebben gehad goed van pas.

Speel als Jess of Soph en werk samen met een nieuw team van vrijheidsstrijders in een verontrustend Parijs uit een alternatieve realiteit. Maak gebruik van een arsenaal aan nieuwe wapens, gadgets en pantser-mogelijkheden om de nazi’s voorgoed uit de lichtstad te verdrijven.

Wolfenstein: Youngblood | Official Story Trailer | PS4

Kenmerken

Wolfenstein: Youngblood

Bloedbad voor twee

Werk samen met een vriend of AI-metgezel om tagteam-manoeuvres uit te voeren of gebruik vernietigende nieuwe wapens in het eerste moderne coöp-avontuur van Wolfenstein.

Wolfenstein: Youngblood

Stippel je plan uit

Vanuit een nieuwe uitvalsbasis in de catacomben van Parijs plan je hoe en wanneer je het naziregime gaat aanvallen en omverwerpen. 

Wolfenstein: Youngblood

Surrealistische omgeving

Verken een Parijs met gruwelijke versies van bekende bezienswaardigheden terwijl je synthesizermuziek hoort die doet denken aan films uit de jaren 80. 

Wolfenstein: Youngblood

Herladen en knallen maar

Stijg in level, verken en voltooi missies om nieuwe vaardigheden, wapenuitbreidingen, gadgets en cosmetische items te ontgrendelen die je helpen bij je verzet.

MEER UIT DE WOLFENSTEIN-SERIE

Beschikbaar bij PlayStation Store

Ervaar alles wat William ‘B.J.’ Blazkowicz al heeft meegemaakt in drie fantastische avonturen. Ze spelen zich af in een beangstigende 20e-eeuwse wereld die gebukt gaat onder een wereldwijde bezetting door nazi’s.

Wolfenstein: The New Order

Wolfenstein: The New Order
Ga met grof geschut de strijd aan met nazi’s in een alternatief Europa uit de jaren 60 waarin de geallieerden de oorlog verloren.

Wolfenstein: The Old Blood

Wolfenstein: The Old Blood
Dit verhaal speelt zich 15 jaar voor Wolfenstein: The New Order af. Infiltreer kasteel Wolfenstein en neem belangrijke nazicommandanten gevangen tijdens een supergeheime missie.

Wolfenstein II: The New Colossus

Wolfenstein II: The New Colossus
Ga de strijd aan in een Amerika dat wordt bezet door nazi’s. B.J. moet samenwerken met een verzetsgroep in New York om de Verenigde Staten te heroveren.

Delen aub.

Wat je misschien ook leuk vind ?

Geef een reactie